Vårdnad

Advokat Södertälje – Vårdnad

Kommer du och ditt barns andra förälder inte överens om vad som är bäst för ert barn? Det kan handla om ensam vårdnad, boende eller umgänge.

Vi har lång erfarenhet att vårdnadstvister av olika slag. Vi arbetar med stort engagemang. Vi vet att det är omtumlande och tufft att ligga i vårdnadstvist. Både för dig som förälder och ditt barn. Vi står stadigt vid din sida genom hela processen.

Som ditt ombud lyssnar vi på dig och ditt barns behov. Vi förklarar hur domstolsprocessen går till och hur domstolen brukar resonera. Det är också viktigt att undersöka möjligheterna att komma överens med den andra föräldern. Samtidigt är det viktigt att veta när det är dags att sätta ned foten för att skydda barnet.

Vi hjälper dig med finansiering genom rättskydd i din hemförsäkring eller rättshjälp från staten. Det finns ofta möjligheter att få den största delen av advokatkostnaden betald av försäkringsbolaget eller staten.

Om du vill starta en process om dina barn eller om barnets andra förälder redan gjort det, är det viktigt att välja rätt advokat. Någon du känner förtroende för och kan samarbeta med. Därför erbjuder vi en gratis rådgivning om vårdnad, boende och umgänge genom ett personligt möte i Södertälje så att du ska kunna ta det beslut som känns bäst för dig.

Boka din kostnadsfria rådgivning i Södertälje nu!